Sparen jullie mee?

Tijdens de Kinderboekenweek organiseert ReadShop een leuke en educatieve actie speciaal voor basisscholen. Het is een landelijke competitie waarbij samenwerken met belangrijk is om kans te maken op een fantastische prijs. Iedere groep (1 t/m 8) maakt kans op een boekenpakket t.w.v. € 450,-. Er zijn 3 boekenpakketten te winnen.

Zo werkt het:
Van 4 t/m 15 oktober 2023 ontvangt elke klant alleen bij ReadShop een gratis boekenlegger waarop een letter staat met een bepaalde letterwaarde. De bedoeling is dat je de letter van de boekenlegger knipt en samen met je klas (school) alle letters verzamelt. Probeer dan één woord te maken met een zo hoog mogelijke woordwaarde.

Wij doen graag mee, dus sparen jullie de boekenleggers voor ons?


Daar bovenop schenkt DA Readshop Spitthof ook nog een Dolfje Weerwolfje boek (of ander boek als een jongere groep wint) aan alle leerlingen van één deelnemende klas.

Fingers crossed dus!!


Feestelijke start nieuw schooljaar

Nog maar een paar nachten slapen en dan gaan we weer van start!

Om extra feestelijk van start te gaan, springen we woensdag letterlijk het nieuwe schooljaar in!

De kinderen mogen woensdag (6 september) als ze willen verkleed naar school toe komen. Na de ochtendpauze staat er een springkussen/stormbaan klaar op het grasveld en mogen de groepen om de beurt hierop spelen.
In de ochtendpauze wordt er voor wat lekkers gezorgd. De kinderen hoeven deze dag dus alleen een lunchpakket mee te nemen.