Maandbericht

Agenda school

Kalender school

<<  December 21  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ouderraad                  

De ouderraad van obs De Meent ondersteunt het lerarenteam bij activiteiten op school en initieert en organiseert door het schooljaar heen zelf diverse activiteiten voor leerlingen en hun ouders. Voor een aantal van de vieringen en evenementen worden samen werkgroepen gevormd, die bestaan uit een aantal leerkrachten en ouders uit de ouderraad. Denk hierbij onder meer aan de jaarlijks terugkerende evenementen zoals het Voorleesontbijt, Sinterklaas, Pasen en de Kerstviering. De ouderraad beheert de ouderbijdrage.

Daarnaast vervult de ouderraad een faciliterende rol bij de informatie- en ideeënuitwisseling tussen het schoolteam en de ouders; wat leeft bij de ouders en hoe denken ouders over bepaalde actuele thema’s? Waar gewenst, zal de ouderraad in overleg gaan met de betrokken partijen.

De ouderraad vergadert  ongveer 1 keer per maand met een kleine vertegenwoordiging vanuit het lerarenteam (bij toerbeurt). Elk najaar wordt een zakelijke ouderavond georganiseerd waar nieuwe MR-leden en OR-leden worden gekozen door de aanwezige ouders. Ruim voor deze vergadering krijgen de ouders een uitnodiging.

Namens de ouders zijn vertegenwoordigd:

Thea van der Woude           penningmeester
Inge Flokstra                          
secretaris                  
Michael Smit                           voorzitter en coördinator oud papier
Felker van Hoften                  lid
Astrid van der West               lid
Melia Beulenkamp                lid          
Karin Leeuwerke                    lid
Diana Dijkema                        lid